Am încredere că nu te lași topit/ă de canicula de afară și că-i permiți verii să-și curgă a ei căldură prin tine.

Dragă prieten/ă,

poți  alege să simți căldura de afară ca pe ceva neplăcut sau, mai degrabă, ca pe o mare oportunitate de a-ți da voie să topești aspectele rolurilor care încă te mai țin din a te manifesta pe deplin.
Poți alege să te refugiezi toată ziua la aer condiționat sau, mai degrabă, poți îndrăzni, măcar din când în când, să respiri cu încredere aerul cald lăsându-l să curgă prin tine și să înmoaie încorsetarea rolurilor care te împiedică să creezi conștient și cu bucurie, care se pun de-a curmezișul în calea darurilor tale unice cu care ai venit în această încarnare. 
Așadar, ce alegi azi? 
Adu-ți aminte că întotdeauna poți alege altfel decât ai făcut până acum.

Fie că știi care sunt acestea, fie că nu ți le-ai descoperit încă, vino să-ți manifești și/sau să-ți descoperi darurile tale unice în Centrul Comunității CĂLĂTORIA INIMII, pe Colina Lunii, pe Dealul Zmeului, în Pădurea de Mesteceni și de Fagi. 
Focul Sacru, Spiritele Salamandrelor, Vulpilor și Lupilor te vor ajuta să-ți cunoști și să-ți integrezi conștient Războinicul, Vindecătorul, Vizionarul, Învățătorul = Cele patru Arhetipuri Universale prezente în tine și în fiecare din noi. 
Călătoria ShamaniA mai are doar câteva locuri disponibile. Ocupă-ți locul în Cercul nostru Sacru!

Te aștept, cu drag, ca ÎMPREUNĂ să practicăm respirația conștientă, împletirea energiei celor patru direcții, prezente pe fiecare palier al Ființei noastre Sferice, și integrarea principiilor fundamentale ale Arhetipurilor ce stau la baza tiparelor noastre psihice. A învăța să cunoaștem calitățile dar și umbrele acestor Arhetipuri, poate fi un ajutor esențial în procesul psihologic al transformării tale.

Cu zâmbet cald - AmmaRa

 

Călătoria inimii - aventura cunoașterii personale
Cartile Maestrului Interior - Elena Francisc
Ne găsiţi pe…
Newsletter
Copyright ©2009-2015 Toate drepturile rezervate.
Site realizat de Webart Software