HEFT te invită la Sărbătoare:
Deschiderea Centrului de Terapii Transpersonale Călătoria Inimii

Conferință/eXperiență - Inimă și Conștiență
Deschiderea librăriei Călătoria Inimii - lansare de carte
Lansarea noilor programe de eXperiență Călătoria Inimii
Împărtășiri, discuții libere, ceaiuri și dichis

 

București, 23 septembrie 2015, orele 19.00
Strada Ștefan Sănătescu 53

 

HEFT te invita la inaugurarea Centrului Calatoria Inimii

 

Ceea ce suntem și facem este, în întregime, o Călătorie a Inimii. Pe măsură ce Conștiența noastră devine mai profundă descoperim că totul s-a petrecut, dintotdeauna în experiența umană, în propria noastră Inimă. Călătoria Inimii este călătoria Conștienței, a expansiunii granițelor, a transcenderii identităților. Totul este despre experiența conștientă a vieții, despre expansiunea Conștiinței, despre Creație și despre Bucuria de a trăi. Despre a trăi integral realitatea umană și a percepe identitatea ei cu cea Divină. Aceasta este marea transformare la care suntem parte, chiar ACUM.

 

Ceea ce astăzi numim Călătoria Inimii există din timpuri imemoriale. Este călătoria Umanității către Conștiență, către Percepție, către trăirea în trup a propriei divinități, a esenței, călătoria către Încredere și către redescoperirea măreției propriei Ființe. Este eXperiența redescoperirii adevărului despre Sine. Și mai ales despre trăirea directă a acestui Adevăr.

 

Călătoria Inimii, sub diferite nume, a trăit în temple și școli mistice, în vârfurile munților, în deșerturi și în biserici, în piramide și cercuri inițiatice, a traversat istoria umanității, exploratorii Conștiinței au trăit în mijlocul tuturor războaielor și minunățiilor acestei lumi, a tuturor transformărilor, căutând mereu același lucru și, de multe ori, găsindu-l: măiestria interioară.

 

În aceste timpuri ale unei enorme transformări interioare a Umanității, noi, HEFT, am numit această explorare imemorială Călătoria Inimii. Timpurile sunt altele, dar mijloacele expansiunii sunt aceleași. De aceea am declinat Călătoria Inimii în aripa ei experiențială - Școala Maestrului Interior și în cea teoretică - Cărțile Maestrului Interior. Călătoria Inimii însă, sunt oamenii, exploratorii, experiențele, revelațiile, înțelegerile, toate câte vor fi fost vreodată, este întreaga Umanitate care a participat vreodată la această căutare lăuntrică și la descoperirea de Sine.

 

Acum, Călătoria Inimii capătă un trup, un loc, un spațiu. Încă odată în lunga sa poveste, devine un loc de întâlnire, de experiență, de împărtășire, de susținere, de învățătură și de vindecare pentru noi toți, aceia care practică experiența de viață conștientă. Centrul Călătoria Inimii este un Centru al Conștienței împreună.

 

Aceasta este sărbătoarea la care sunteți invitați voi, cei care vă simțiți viața ca pe o călătorie a inimii. Fie că ați explorat vreodată împreună cu noi adâncimile propriei Ființe, fie că nu, fie că ați citit vreuna dintre Cărțile Maestrului Interior sau nu, fie că doar simțiți o vibrație, o neliniște citind aceste lucruri, fie că sunteți în căutarea Maestrului care trăiește în voi înșivă, sunteți invitați la această sărbătoare a Conștienței prin Inimă.

 

Miercuri 23 septembrie 2015, orele 19.00, noi, HEFT & Călătoria Inimii vă invităm deci la o bucurie Împreună. Ne vom scălda în energia mare a întregii eXperiențe umane care alcătuiește Călătoria Inimii, vom vorbi, vom explora împreună, vom împărtăși experiențe, vom deschide librăria, vom lansa cărți noi, ne vom simți unii pe alții și ne vom redescoperi în chipuri noi, într-o atmosferă caldă, cu ceaiuri bune și dichis. Energia fiecăruia dintre voi contează și schimbă totul, căci Călătoria Inimii este ființa colectivă a tuturor. Fără tine, Călătoria va fi diferită. Bucură-ne cu Prezența ta, și noi te vom bucura creând un spațiu și un timp în care vei descoperi anvergura propriei tale Ființe.

 

Participarea la sărbătoare este liberă, dar orice contribuție la așezarea Centrului este răsplătită cu eXperiență și cu recunoștință.

 

Dragii noștri, nu mai avem locuri disponibile pe scaune, însă porțile rămân deschise pentru voi.

 

Ne găsiţi pe…
Newsletter
Copyright ©2009-2020 Toate drepturile rezervate.
Site realizat de Webart Software