BRIZA – programul de dezvoltare personală integrală pentru copii și părinți

BRIZA

Programul BRIZA

Este o abordare integrală a ceea ce numim educație, care are în vedere nu numai acumularea de informație și dezvoltarea structurilor mentale, ci Ființa umană în integrum. Vizează conștientizarea, administrarea și dezvoltarea dimensiunii corporale, energetice, emoționale, mentale și a Conștiinței în ansamblu. Ia în considerare interacțiunea majoră a părinților în dezvoltarea interioară a copiilor și a modului în care aceștia percep și relaționează cu mediul. Creează un mediu complex pentru dezvoltarea personală a copilului prin transformarea relației cu sine, cu părinții și cu întreaga realitate.

 

Un element fundamental al Programului este lucrul în paralel cu părinții, pe aceeași bază a integralității ființei umane. Relația integrală între copii și părinți, implicând Conștiența întregului corp-emoție-minte-viziune, transformă complet modul de comunicare și percepție în interiorul relației. Programul pentru părinți este articulat pe Practica Prezenței – Școala Maestrului Interior și are drept scop adâncirea percepției despre sine și despre copil, precum și lucrul cu dimensiunile interioare ale părinților.

 

Citește mai mult

 

 

BRIZA

ARTelierele BRIZA

Sunt seminare scurte, punctuale, înrădăcinate în EXPERIENȚĂ, care au ca obiectiv conștientizarea și EXPRIMAREA diferitelor spații interioare și ale conținuturilor acestora, de către copii și părinți, în moduri creative, artistice, jucăușe.

 

Obiectivul principal al acestui lucru ÎMPREUNĂ, copii și părinți, este acela de a fluidiza și clarifica pe de-o parte relația copiilor și a părinților cu sine, pe de-altă parte de a conduce relația copil-părinte pe un nou palier de comunicare, afectivitate, libertate și expresie.

 

Conectarea cu dimensiunea creativă și aducerea ei în manifestare este eliberator în sine, dar creativitatea semnificând relația cu sine și cu părintele conduce relația la un nou nivel de profunzime.

 

Citește mai mult

 

 

Briza

Teatrul Vieții

ARTelier BRIZA

Teatrul este Viață. Și Viața este, până la urmă, un teatru în care noi suntem regizorul, scenaristul și actorul principal. Jucăm cele mai diferite roluri, la școală și acasă, cu prietenii și colegii, pe stradă și în parc. Jucăm Entuziasmul și Bucuria, dar și Tristețea și Furia, Creatorul de lucruri, stări și gesturi, dar ne și lăsăm creați de părinți, profesori, televizoare și internet, devenind Creaturi. Totuși, toate rolurile noastre, toate emoțiile și toate gândurile, toate atitudinile și toate gesturile sunt ale unui singur mare Actor, propria noastră Inimă, sufletul nostru, care-și toarnă energia în toate aventurile Vieții. Această energie se numește Atenție.

 

Citește mai mult

 

BRIZA

Flori și Culori

ARTelier BRIZA

Este în esență o aplicație a ARTelierelor BRIZA de joacă creativă pentru copii și părinți, care are în centru arta aranjamentelor florale și lucrul cu culoarea și textura materialelor adiționale. În primă instanță este despre cultivarea gustului estetic și a armoniei care iese din propriile mâini, despre sensibilitate și percepție, despre reprezentarea emoțiilor, relațiilor și despre a exprima prin aranjamente florale și decorațiuni trăirile lumii interioare. Este despre a percepe și a crea în mod artistic realitatea, despre a descoperi bucuria exprimării de sine în moduri noi. Dar este mai mult decât atât.

 

Citește mai mult

 

 

 

Vezi Calendarul ARTelierelor BRIZA

 

ARTelierul Teatrul Vieții se adreseză copiilor cu vârsta între 8 și 12 ani.

ARTelierul Flori și Culori se adreseză copiilor cu vârsta între 6 și 13 ani.

- 20%! dacă vii la ambele ARTeliere organizate în aceeași zi (Teatrul Vieții & Flori și Culori) sau la 5 ARTeliere consecutive din aceeași categorie (Teatrul Vieții SAU Flori și Culori)!

Ne găsiţi pe…
Newsletter
Copyright ©2009-2021 Toate drepturile rezervate.
Site realizat de Webart Software