Siguranţa datelor

Asociația de Terapii Transpersonale va prelucra, publica si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati fata de dumneavoastra pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare). Datele dumneavoastra personale nu vor fi divulgate altor persoane sau companii fara acordul dumneavoastra, insa ele vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau altor autoritati, care in baza legii au dreptul sa solicite aceste date.

 

Asociația nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile si/sau furturile de informatii cauzate de defectiuni ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, server-ul, email-urile expediate nu contin virusi sau alte elemente care pot dauna calculatorului dumneavoastra.

 

In conditiile in care, ulterior creari unui cont utilizator, nu mai doriti ca Asociația de Terapii Transpersonale sa foloseasca datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne transmiteti prin posta o cerere simpla in acest sens la adresa: Str. Petru Maior nr.41, etj.1, Bucuresti, sector 1. In acest caz contul utilizator al dumneavoastra va fi sters din serverele Asociația de Terapii Transpersonale, iar datele dumneavostra personale vor fi depersonalizate fiind utilizate in continuare in scopuri statistice.

Ne găsiţi pe…
Newsletter
Copyright ©2009-2021 Toate drepturile rezervate.
Site realizat de Webart Software